Regulament Oficial al Programului “TOMBOLĂ IMPLANTODAYS CONGRESS 10-11 IUNIE 2022”

Regulament Oficial al Programului

“TOMBOLĂ IMPLANTODAYS CONGRESS 10-11 IUNIE 2022”

Secțiunea 1. Organizatorul și informarea publicului (participanților)  

,,Tombola ImplantoDays Congress 10-11 iunie 2022” este un program organizat și desfășurat de  Gursk Medica SRL, cu sediul Voluntari (jud. Ilfov), Intrarea Vlăsceanu Dumitru nr. 18B, cod  077191, România, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/1344/2012, cod de Identificare  Fiscală RO25629635, reprezentată prin Directorul General Arhip Pogurski, denumită în  continuare ,,Organizator”, în cadrul evenimentului Congres ImplantoDays 2022, ediția a VII-a,  Poiana Brașov 

La această tombolă participă doar cei care sunt plătitori ai tarifelor de participare la Congresul  ImplantoDays 2022 cu prezenta fizica in sala de congres, ediția a VII-a de la Poiana Brașov, Toți  plătitorii înscriși la Congresul ImplantoDays trebuie să respecte termenii și condițiile  Regulamentului Oficial, care vor fi menționate mai jos.  

Regulamentul oficial al ,,Tombola ImplantoDays Congress 10-11 iunie 2022” stă la dispoziția  fiecărei persoane care participă în program și este afișat public pe pagina web a evenimentului.  Pentru mai multe detalii sau neclarități vă puteți adresa la numărul de telefon +40 721 256 652 sau la adresa de e-mail events@implantodays.ro.  

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca  toate modificările inițiate să intre în vigoare numai după prezentarea acestor modificări în mod  public.  

Participare studentilor inscrisi la Congresul ImplantoDays 2022, editia a VII-a, Poiana Brasov, este exclusa, cat si a participantilor inscrisi cu pachetul LIVE Streaming– Online. 

Secțiunea 2. Zona de desfășurare a programului  

Programul ,,Tombola ImplantoDays Congress 10-11 iunie 2022” se va desfășura în cadrul  evenimentului Congres ImplantoDays 2022, în Centrul de Agrement Poiana Brașov. 

Secțiunea 3. Durata Programului 

Programul a început la data de 01.01.2022 și se finalizează la data de 12.06.2022. Extragerea se  va efectua în data de 11.06.2022, în cadrul programului zilei a II-a de congres.  

Secțiunea 4. Premii și Valoarea acestora  

Programul ,,Tombola ImplantoDays Congress 10-11 iunie 2022” include 3 premii: 

Premiul I 

Un Motor Chirurgical Wireless, de la Dentium, echipat cu următoarele accesorii:  

• Pedala wireless 

• Cablu alimentare  

• Micromotor 

Valoare premiu I: 5.000 euro (TVA inclus)  

Premiul II 

Include 3 componente, ambele oferite unei singure persoane:  

• Trusa chirurgicala Dentium- pentru inserare implanturi Dentium – SuperLine  • 10 Implanturi Dentium – SuperLine  

• 10 sururburi de acoperire 

Valoare premiu II: 1.000 euro (TVA inclus) 

Premiul III 

Include 2 componente, ambele oferite unei singure persoane:  

• acces gratuit, 1 persoană (nominal) la editia a VIII-a, ImplantoDays Congress (perioada  09.06.2023 – 10.06.2023) in Poiana Brasov;  

• cazare camera dubla cu mic dejun inclus, perioada 08.06.2023-11.06.2023 – 3 nopti, in  cadrul Hotelului Alpin 

Valoare premiu III: aproximativ 899 euro (TVA inclus) 

Premiile se vor oferi conform detaliilor specificate mai sus. Nu este posibilă înlocuirea cu  contravaloarea în bani a acestora.

Secțiunea 5. Condiții de participare și mecanismul de înscriere  

La această tombolă participă doar cei care sunt plătitori ai tarifelor de participare la Congresul  ImplantoDays 2022 cu prezenta fizica in sala de congres, ediția a VII-a de la Poiana Brașov. 

Înregistrarea în tombolă se realizează automat odată cu înregistrarea participanților la sosirea la  congres, în perioada 10-11.06.2022, la primirea legitimațiilor de participant. 

Fiecare legitimație va purta un număr unic, astfel, fiecare participant va fi identificat în cadrul  tombolei cu un tichet unic de tombolă (cu același număr). 

Participare studentilor inscrisi la Congresul ImplantoDays 2022, editia a VII-a, Poiana Brasov, este exclusa, cat si a participantilor inscrisi pentru platforma LIVE – Online. 

Secțiunea 6. Extragerea premiilor  

Extragerea se va face în mod aleatoriu, în a doua zi de congres (11.06.2022), în fața tuturor  participanților prezenți. Din urna care va conține toate tichetele de tombolă se vor extrage pe  rând 3 (trei) tichete câștigătoare, identificate cu numere unice, care vor reprezenta în ordine  Premiul III, Premiul II, apoi Premiul I.  

Condiția exclusivă de câștigare a unuia dintre cele 3 (trei) premii, menționate la Secțiunea 4,  este aceea de prezență în sala de congres în momentul desfășurării extragerii. Dacă numărul  înregistrat pe tichetul extras nu se identifică cu un număr de legitimație al unui participant  prezent în sala de congres (inclusiv după repetarea de 3 ori a numărului extras), se va trece la o  nouă extragere. Acest proces va continua până la identificarea unui participant câștigător, prezent  în sală.  

Tichetele extrase care nu și-au găsit câștigător vor fi eliminate automat din ”Tombola  Aniversară”. Câștigătorul unui premiu nu participă la extragerile următoare.  

Premiile se vor oferi conform detaliilor specificate mai sus. Nu este posibilă înlocuirea cu  contravaloarea în bani a acestora.  

Secțiunea 7. Regulamentul Oficial  

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit oricărui participant la  program. Prin participarea la acest program, toți participanții plătitori înscriși la tombolă sunt de  acord să respecte și să se conformeze condițiilor Regulamentului Oficial.

Secțiunea 8. Litigii  

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la ,,Tombola ImplantoDays Congress  10-11 iunie 2022” se vor rezolva pe cale amiabilă sau în instanță conform legislației în vigoare.